Dankjewel voor het aanvragen van de studiegids

Hartelijk dank voor je belangstelling! De studiegids is onderweg naar je e-mail inbox. Check voor de zekerheid of de mail niet in je spam terecht komt (in dat geval kun je ons toevoegen aan je veilige afzenders).

Natuurlijk gaat er niks boven het echt proeven van de sfeer van de opleiding. En dat kan! In februari staan introductieworkshops gepland in onze studio’s in Delft, Amersfoort en Amsterdam. Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten.

Tijdens de introductieworkshop maak je kennis met docenten, medestudenten en de lesstof. Het zijn leuke en praktische lessen die we in een ontspannen sfeer geven. Tijdens de praktijklessen leer je een aantal basistechnieken zodat je na deze workshop al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Na de introductiedag kun je direct instromen in (een module van) de opleiding als je dit wilt. Dit is de laatste kans om de hele basisopleiding te kunnen volgen. Je stroomt dan in de tweede module in en kunt de eerste module aan het eind van het basisjaar inhalen.

De kosten voor de introductieworkshop bedragen € 85,-. Bij inschrijving voor de opleiding krijg je dit bedrag retour.

De studie tot Iokai Shiatsutherapeut is meer dan een opleiding. Het is een proces. Je leert stap voor stap het ambacht van Iokai Shiatsetherapeut én het ondernemerschap Tegelijkertijd doe je vaardigheden en inzichten op waarmee je je als persoon ontwikkelt.

De data waarvoor je jezelf kunt aanmelden zijn:
📅 18 februari in Amersfoort
📅 18 februari in Delft
📅 17 februari in Amsterdam
⏰ Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Meld je via onderstaande link aan voor de locatie van je voorkeur, dan ontvang je ook direct de bevestiging.

Leuk! Ik meld me aan >>>

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen. Na afloop van de modules van het basisniveau ontvang je een certificaat en ben je in staat om een ontspannende behandeling te geven. Vervolgens kun je eventueel verder studeren om het erkende diploma als Iokai Shiatsutherapeut te behalen.

Kom naar de open avond en raak ook geïnspireerd!

 Mooie woorden van onze studenten

“Het is niet altijd even gemakkelijk om een studie te doen naast je werk, maar door de goede begeleiding en de steun die ik vanuit de opleiding ontvangen heb, heb ik met succes mijn diploma kunnen behalen.”

“Ik heb niet alleen veel geleerd over oosterse geneeskunde en mijzelf ontwikkeld tot een Shiatsutherapeut, ik ben ook door een prachtig persoonlijk ontwikkelingsproces gegaan!”

“Dank je wel voor het oprichten van een school die ons de gelegenheid biedt om te leren van zulke ervaren docenten en ons op zoveel verschillende manieren voorbereidt om uit te groeien tot gekwalificeerde Iokai Shiatsutherapeuten.”

“Tijdens de opleiding heeft er een enorme transformatie in mij plaats gevonden. Deze opleiding heeft mijn ogen geopend om tot nieuwe manieren van leven en ervaren te komen.”

We zijn enorm blij met en trots op deze mooie woorden. Maar je ervaart het natuurlijk pas echt als je de sfeer komt voelen. We zien je graag binnenkort op een van onze open avonden.

Ik ben erbij >>>