Dankjewel voor het aanvragen van de studiegids

De studiegids is onderweg naar je e-mail inbox. Check voor de zekerheid of de mail niet in je spam terecht komt (in dat geval kun je ons toevoegen aan je veilige afzenders).

Natuurlijk gaat er niks boven het echt proeven van de sfeer van de opleiding. En dat kan! In september staan weer open dagen gepland in onze studio’s in Delft, Amersfoort en Amsterdam. Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten.

Tijdens de open avond maak je kennis met onze ervaren en inspirerende docenten, studenten en afgestudeerde Iokai Shiatsutherapeuten. Met veel enthousiasme vertellen zij je hoe het is om Shiatsu te studeren en om als Shiatsutherapeut te werken of je eigen, bloeiende praktijk op te bouwen. En natuurlijk laten we je Shiatsu ook ervaren door middel van gemeenschappelijke oefeningen.

De studie tot Iokai Shiatsutherapeut is meer dan een opleiding. Het is een proces. Je leert stap voor stap het ambacht van Iokai Shiatsetherapeut én het ondernemerschap Tegelijkertijd doe je vaardigheden en inzichten op waarmee je je als persoon ontwikkelt.

De data waarvoor je jezelf kunt aanmelden zijn:
📅 dinsdag 3 september in Amsterdam (19 tot 21 uur)
📅 dinsdag 10 september in Amersfoort (19 tot 21 uur)
📅 donderdag 12 september in Delft (19 tot 21 uur)
📅 zondag 15 september in Amsterdam (14 tot 16 uur)

Meld je via onderstaande link aan voor de locatie van je voorkeur, dan ontvang je ook direct de bevestiging.

Leuk! Ik meld me aan >>>

Programma

  • 19.00u – 19.20u   Voorstelrondje en uitleg over Iokai Shiatsu

  • 19.20u – 19.30u   Gemeenschappelijke Do-In oefeningen

  • 19.30u – 19.45u   Demonstratie door studenten en docenten

  • 19.45u – 20.15u   Vragen en uitleg naar aanleiding van de demonstratie

  • 20.15u – 20.45u   Inhoud van de vier jaren van de opleiding

  • 20.45u – 21.00u   Werken als shiatsutherapeut

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen. Na afloop van de modules van het basisniveau ontvang je een certificaat en ben je in staat om een ontspannende behandeling te geven. Vervolgens kun je eventueel verder studeren om het erkende diploma als Iokai Shiatsutherapeut te behalen.

Kom naar de open avond en raak ook geïnspireerd!

 Mooie woorden van onze studenten

“Het is niet altijd even gemakkelijk om een studie te doen naast je werk, maar door de goede begeleiding en de steun die ik vanuit de opleiding ontvangen heb, heb ik met succes mijn diploma kunnen behalen.”

“Ik heb niet alleen veel geleerd over oosterse geneeskunde en mijzelf ontwikkeld tot een Shiatsutherapeut, ik ben ook door een prachtig persoonlijk ontwikkelingsproces gegaan!”

“Dank je wel voor het oprichten van een school die ons de gelegenheid biedt om te leren van zulke ervaren docenten en ons op zoveel verschillende manieren voorbereidt om uit te groeien tot gekwalificeerde Iokai Shiatsutherapeuten.”

“Tijdens de opleiding heeft er een enorme transformatie in mij plaats gevonden. Deze opleiding heeft mijn ogen geopend om tot nieuwe manieren van leven en ervaren te komen.”

We zijn enorm blij met en trots op deze mooie woorden. Maar je ervaart het natuurlijk pas echt als je de sfeer komt voelen. We zien je graag binnenkort op een van onze open avonden.

Ik ben erbij >>>