Home > Nieuws > Deelnemen aan de shiatsu opleiding
Nederland. 4 oktober 2013. Seminar Shiatsu.Foto: Inge van Mill

Start van de opleiding

De opleiding start in de week van 1 oktober op onze locaties in Amsterdam en Delft. Wil je dit jaar starten met de opleiding, neem dan snel contact met ons op. Of kom op de laatste open dagen van dit jaar.

.

Iokai Shiatsu is een ambacht. Het is een beroep dat je met je handen uitoefent en vooral leert vanuit de praktijk. Door heel veel praktijkervaring ontwikkel je gevoel in je handen en krijg je inzicht in de diepere oorzaken van ziekte en gezondheid.  De opleiding wordt gegeven op een HBO conform niveau. De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu is meer dan een vierjarige opleiding. Het is een proces. Een proces waarin je stap voor stap het ambacht van Iokai Shiatsutherapeut leert en tegelijkertijd als persoon en als mens de vaardigheden en inzichten opdoet die hiervoor nodig zijn.

Inspirerende lessen

Om het leerproces te ondersteunen, krijg je veel persoonlijke begeleiding van docenten en assistenten. Een deel van de lessen wordt verzorgd door Eloise Sewell en Kazunori Sasaki.  Hun lessen zijn een inspirerende ervaring en helpen je om op een kwalitatief hoog niveau Shiatsu te leren.

HBO Bachelor niveau

De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu is met ingang van juni 2017 geaccrediteerd op HBO Bachelor niveau door de SNRO. Dit betekent dat de opleiding voldoet aan vergelijkbare kwalteitseisen als een reguliere HBO opleiding.

De accreditatie is een erkenning van het kwaliteitsniveau van de opleiding. Daarnaast kunnen afgestudeerde studenten zich inschrijven in het register van de SNRO en worden zij na het behalen van hun diploma, vergoed door de zorgverzekeraars.  Tevens geeft een accreditatie van de SNRO naar verwachting recht op BTW vrijstelling voor afgestudeerde therapeuten die aangesloten zijn bij een erkende beroepsvereniging.

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met onze inspirerende wijze van lesgeven, nodigen we je van harte uit op een van onze open dagen of introductieworkshops.

 

Norbert grote Beverborg

Norbert grote Beverborg is directeur van de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. Hij geeft les in het basisjaar van de opleiding. Sinds 1999 geeft Norbert shiatsubehandelingen in zijn praktijk te Delft.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookGoogle Plus