Home > Nascholingen > Diagnose seminar met Sasaki Sensei (residentieel)

Diagnose seminar met Sasaki Sensei

Weet je nog hoe uniek het was om tijdens een vier daags seminar Shiatsules te hebben in een mooie omgeving met fijne mensen om je heen? Van 10 -13 maart kun je deelnemen aan een diagnose seminar met Sasaki sensei in een mooie en inspirerende omgeving. 

Eventueel kun je een dag extra blijven om je samen met de vierde jaars te verdiepen in een tekst uit de Suwen of Lingshu.

Data Tijd Nascholing Kosten Iokai Alumni lid Kosten overige deelnemers NAP
10 maart

11 maart

12 maart

13 maart

14 maart

10.30u

 

 

16.30u

7.00u-16.30u

Diagnose Seminar

 

 

 

Tekst Nei Jing

€ 300,- Lessen

plus

€ 400,- Verblijf

 

€ 75,- les, € 100,- verblijf

Uitsluitend open voor Iokai Alumni

 

32

 

 

 

8

Aanmelden

Diagnose in Iokai Shiatsu

Door Sasaki Sensei

In dit seminar ga je samen studenten van het derde en vierde jaar terug naar de basis van de oosterse diagnose. We proberen het onzichtbare te zien en te begrijpen door middel van het zichtbare en het fysieke. Sasaki Sensei behandelt in dit seminar de diepere basis van de diagnose in Iokai Shiatsu. Zijn lessen in diagnose zijn uniek en gaan niet alleen over het stellen van diagnoses voor cliënten, maar gaan ook over het leven zelf en hoe wij als therapeut daarmee omgaan.  

Voor wie

Dit vierdaagse seminar is uitsluitend open voor Iokai Alumni.

Data en tijden

  • Aankomst: vrijdag 10 maart om 10.30u. We starten om 11.00u met de lessen.
  • Vertrek: maandag 13 maart om 16.30u.

Extra lesdag: tekst uit de Suwen of Lingshu

Op dinsdag 14 maart kun je aansluitend deel nemen aan een lesdag voor de vierde jaars. Tijdens deze lesdag gaat Sensei met de vierde jaars een van de teksten van de Su Wen of Lingshu behandelen. De laatste jaren behandelt sensei praktijk gerelateerde teksten die door Johanna Gunther worden vertaald naar begrijpelijk Engels en Nederlands. Deelnemers aan deze dag kunnen 2 weken later ook deelnemen aan een webinar waarin deze lesstof nogmaals wordt besproken.

Locatie (residentieel)

Dit vierdaagse seminar wordt gegeven in het fantastisch mooie en goed verzorgde New Eden Centre in Friesland. Het is een fijne locatie met goed verzorgde slaapkamers, lekker eten en een gezellige open haard waaromheen we in de avond kunnen verzamelen. Wil je een kijkje nemen: https://www.neweden.org  Vooraf nemen we contact me je op om te vragen met wie je een twee persoonskamer wilt delen.

Maximum aantal deelnemers.

Je neemt deel aan dit seminar samen met de derde en vierde jaars studenten. Er is ruimte voor slechts 6 afgestudeerde Iokai Shiatsutherapeuten om aan dit seminar deel te nemen. Dus wees er snel bij!

Kosten

De kosten voor dit seminar bedragen € 300,- voor de vier dagen les en  € 400,- voor het verblijf en de fantastische lekkere maaltijden.

Als je ook wilt deelnemen aan de extra lesdag met de vierde jaars, komt hier additioneel € 75,- bij voor de lesdag en € 100,- voor de verblijfskosten.

Aanmelden