Home > Shiatsu opleiding > Inschrijven

Start met de opleiding Iokai Shiatsu

De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een opleiding op HBO niveau tot Iokai Shiatsu therapeut. Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een leeromgeving die ruimte biedt voor ieder individu om zich vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden te ontwikkelen tot een volwaardig Iokai Shiatsutherapeut.

Je kunt je nu inschrijven voor de zijligmodule die in september start of voor het hele basisjaar in Amsterdam, Amersfoort of Delft.

Je leert de basisvaardigheden die je nodigt hebt om shiatsu te geven, inclusief medische basiskennis (optioneel). Je eigen proces om in contact te komen met je centrum en van daaruit aan te raken staat centraal.

Iokai Shiatsu rugligging
 
 
De zijligmodule

De zijligmodule is de eerste van de vier modules van het basisniveau, dat loopt van september tot december. Als je de rest van het basisjaar wil volgen en je certificaat wil halen, dan is er de mogelijkheid om de rest van de modules ook te volgen.

Je leert:

  • de vaardigheden en inzichten om een diep ontspannende behandeling te geven aan mensen in je omgeving terwijl deze op de zij liggen;
  • de diepgang van Iokai Shiatsu en de levenslessen die er aan ten grondslag liggen;
  • twee lessen medische basiskennis bij inschrijving voor het hele basisjaar.

Daardoor ben je niet alleen beter in staat om een shiatsubehandeling te geven, maar zul je ook merken dat zelf een ontwikkeling hebt doorgemaakt op fysiek en mentaal niveau waarmee je welbevinden en gezondheid is verbeterd.

“Ik heb niet alleen veel geleerd over oosterse geneeskunde en (het geven van) Shiatsu, ik ben ook door een prachtig persoonlijk ontwikkelingsproces gegaan!” – student basisjaar

Als je vervolgens verder wil dan kun je doorstromen naar de volgende modules van het basisjaar en daarna naar het 2e jaar en verder. Aan het eind van de opleiding ben je geaccrediteerd Shiatsutherapeut en kun je op hoog niveau behandelingen geven en als je die ambitie hebt, je eigen succesvolle praktijk opbouwen.

Schrijf je direct in of kom naar de open avonden in september.

Schrijf je in voor de opleiding

Je kunt je nu inschrijven voor het basisjaar van de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu door het inschrijfformulier in te vullen op onze website. De inschrijving is definitief als we je inschrijfformulier hebben ontvangen, het intakegesprek heeft plaatsgevonden en het lesgeld is ontvangen.

Meld je uiterlijk 1 juli aan en ontvang 150,- korting op je lesgeld voor het basisjaar of 50,- korting op de zijligmodule. Dit geldt alleen voor eenmalige betaling voldaan voor 30 juni. Je betaalt dan dus 2800,- voor het hele basisjaar of 840,- voor de losse zijligmodule. Na je aanmelding ontvang je een factuur waarin de korting verrekend is.

Annulering is mogelijk tot 1 week na afloop van de introductieles (september) van de betreffende locatie met aftrek van Euro 100,- administratiekosten. Bij annulering na deze periode en voor 1 maand na afloop van de introductieles bedragen de annuleringskosten 50% van het lesgeld van de betreffende module. Daarna is het volledige lesgeld verschuldigd.