Home > Kennismaken > Introductieworkshops

Maak kennis met Iokai Shiatsu en ervaar hoe het  is om les te volgen aan onze opleiding!

Een opleiding waarin je kennis maakt met de oosterse geneeskunde en waarin je die met je handen uitoefent.

Volg je hart en ervaar de diepgang en de praktische benadering van onze opleiding.

Wil je weten waarom zoveel studenten je zijn voorgegaan? Lees dan de uitgebreide interviews met diverse van onze studenten

Als je meer wilt weten hoe het is om les te volgen aan onze opleiding, doe dan mee met een van de introductieworkshops! Dit jaar hebben we nog 1 introductieworkshop, op zaterdag 20 oktober. Het is een leuke en praktische workshop die we in een ontspannen sfeer geven. Je leert een aantal basistechnieken en principes van Iokai Shiatsu zodat je na de workshop zelf al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Meld je aan!

LP-opendagen-comp2

Voor wie?

De introductielessen staan open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu. Heb je al eerder een introductieworkshop gevolgd, dan zijn deze lessen een goede manier om de lesstof op te frissen en te verdiepen.

 Tijd en locatie

De laatste introductiedag van dit jaar wordt gegeven op 20 oktober in Delft. Ook als je belangstelling hebt om daarna lessen te gaan volgen op onze locatie in Amsterdam, ben je van harte welkom op die dag.

  • 20 oktober (1 daagse introductie)

Kosten

De kosten voor de eendaagse introductieworkshop bedragen € 70,-. Mocht je daarna deelnemen aan het basisjaar van de opleiding, dan worden deze kosten van het studiegeld afgetrokken.

Aanmelden voor de introductieworkshop