Home > Kennismaken > Introductiedagen

Studio Amsterdam

23 september
10:00 – 17:00 uur

Studio Amersfoort

17 september
10:00 – 17:00 uur

Studio Delft

16 september
10:00 – 17:00 uur

Maak kennis met Iokai Shiatsu

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag? Wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding? Doe dan mee met een van de introductieworkshops! Als je wilt kun je direct aansluitend starten met de lessen van het basisniveau. Je kunt kiezen uit losse modules of het hele basisjaar (incl. certificaat). December is de laatste kans om het hele basisjaar te volgen!

Tijdens de introductieworkshop maak je kennis met docenten, medestudenten en de lesstof. Het zijn leuke en praktische lessen die we in een ontspannen sfeer geven. Tijdens de praktijklessen leer je een aantal basistechnieken zodat je na deze workshop al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Voor wie?

De introductieperiode staat open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu.

Kosten

De kosten voor de introductieworkshop bedragen € 85,-. Bij inschrijving voor de opleiding krijg je dit bedrag retour.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen. Na afloop van de modules van het basisniveau ontvang je een certificaat en ben je in staat om een ontspannende behandeling te geven. Vervolgens kun je eventueel verder studeren om het erkende diploma als Iokai Shiatsutherapeut te behalen.

Doe mee met de introductielessen en raak ook geïnspireerd!