Home > Kennismaken > Introductiedagen

Studio Amsterdam

2 juli

24 september

Aanmelden

Studio Amersfoort

18 september

Aanmelden

Studio Delft

17 september

Aanmelden

Maak kennis met Iokai Shiatsu

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag? Wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding? Doe dan mee met een van de introductieworkshops! Als je wilt kun je direct aansluitend starten met de lessen van het basisniveau.

Tijdens de introductieworkshop maak je kennis met docenten, medestudenten en de lesstof. Het zijn leuke en praktische lessen die we in een ontspannen sfeer geven. Tijdens de praktijklessen leer je een aantal basistechnieken zodat je na deze workshop al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Wil je weten waarom zoveel studenten je zijn voorgegaan? Lees dan de uitgebreide interviews met diverse van onze studenten

Meld je aan!

Voor wie?

De introductieperiode staat open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu.

Covid-19 Protocol

Tijdens de lessen zorgen we voor een veilige omgeving voor de deelnemers. We laten niet meer dan 12 deelnemers toe per les. Ben je op de avond van de lessen zelf ziek, of is een van je huisgenoten gediagnosticeerd met Corona, blijf dan thuis!

Kosten

De kosten voor de tweedaagse introductieworkshop bedragen € 135,-. De kosten voor de 1-daagse introductieworkshop bedragen  € 85,-.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen. Na afloop van de modules van het basisniveau ontvang je een certificaat en ben je in staat om een ontspannende behandeling te geven. Vervolgens kun je eventueel verder studeren om het erkende diploma als Iokai Shiatsutherapeut te behalen.

Doe mee met de introductielessen en raak ook geïnspireerd!

Aanmelden voor de introductiedagen