Home > Kennismaken > Introductiedagen

Studio Amsterdam

5 februari 2022

Aanmelden

Studio Amersfoort

6 februari 2022

Aanmelden

Studio Delft

6 februari 2022

Aanmelden

Maak kennis met Iokai Shiatsu en start in februari met lessen van het basisnivau.

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag of webinar, wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding, doe dan mee met een van de introductiedagen.  Als je wilt kun je direct aansluitend starten in het basisjaar.

Tijdens de introductiedag maak je kennis met docenten, medestudenten en de lesstof. Het zijn leuke en praktische lessen die we in een ontspannen sfeer geven. Tijdens de praktijkles leer je een aantal basistechnieken zodat je na deze les al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Wil je weten waarom zoveel studenten je zijn voorgegaan? Lees dan de uitgebreide interviews met diverse van onze studenten

Meld je aan!

Voor wie?

De introductieperiode staat open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu.

Covid-19 Protocol

Tijdens de lessen zorgen we voor een veilige omgeving voor de deelnemers. We laten niet meer dan 12 deelnemers toe per les. Ben je op de avond van de lessen zelf ziek, of is een van je huisgenoten gediagnosticeerd met Corona, blijf dan thuis!

Kosten

De kosten voor de introductieles bedragen € 85,-.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen. Na afloop van de modules van het basisniveau ontvang je een certificaat en ben je in staat om een ontspannende behandeling te geven. Vervolgens kun je eventueel verder studeren om het erkende diploma als Iokai Shiatsutherapeut te behalen.

Doe mee met de introductielessen en raak ook geïnspireerd!

Aanmelden voor de introductiedagen