Home > Kennismaken > Introductiedagen

Studio Amsterdam
Zondag 3 januari

Aanmelden

Studio Amersfoort
Zondag 20 december

Aanmelden

Studio Delft
Zondag 20 december

Aanmelden

Maak kennis met Iokai Shiatsu en ervaar hoe het  is om les te volgen aan onze opleiding!

Een opleiding waarin je kennis maakt met de oosterse geneeskunde en waarin je die met je handen uitoefent. Volg je hart en ervaar de diepgang en de praktische benadering van onze opleiding.

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag of webinar, wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding, doe dan mee met een van de introductieworkshops! Dit jaar hebben we een aantal introductie workshops gepland in onze studio’s in Amsterdam, Delft en Amersfoort. Het zijn leuke en praktische workshops die we in een ontspannen sfeer geven. Je leert een aantal basistechnieken en principes van Iokai Shiatsu zodat je na de workshop zelf al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Wil je weten waarom zoveel studenten je zijn voorgegaan? Lees dan de uitgebreide interviews met diverse van onze studenten

Meld je aan!

Voor wie?

De introductieworkshops staan open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu.

Covid-19 Protocol

Tijdens de lessen zorgen we voor een veilige omgeving voor de deelnemers. We laten niet meer dan 10 deelnemers toe per les. We werken tijdens de lessen met een Covid-19 protocol.  Ben je op de avond van de lessen zelf ziek, of is een van je huisgenoten gediagnosticeerd met Corona, blijf dan thuis!

Tijd en locatie

De introductieworkshops worden gegeven op onze drie leslocaties. De inhoud van de workshops is identiek zodat je gerust op een van de locaties een introductieworkshop kunt volgen en later in een andere plaats je studie kunt beginnen.

Kosten

De kosten voor de introductieworkshop bedragen € 125,-. Mocht je daarna deelnemen aan het basisjaar van de opleiding, dan wordt € 50,- in mindering gebracht op het studiegeld.

Aanmelden voor de introductieworkshop