Home > Kennismaken > Introductiedagen

Studio Amsterdam

29 augustus 2021

2 oktober 2021

Aanmelden

Studio Amersfoort

12 september 2021

3 oktober 2021

Aanmelden

Studio Delft

11 september 2021

3 oktober 2021

Aanmelden

Maak kennis met Iokai Shiatsu en start begin oktober met het basisjaar

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag of webinar, wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding, doe dan mee met een van de introductiedagen.  Als je wilt kun je direct aansluitend starten in het basisjaar.

Tijdens de introductiedag maak je kennis met docenten, medestudenten en de lesstof. Het zijn leuke en praktische lessen die we in een ontspannen sfeer geven. Tijdens de praktijkles leer je een aantal basistechnieken zodat je na deze les al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Wil je weten waarom zoveel studenten je zijn voorgegaan? Lees dan de uitgebreide interviews met diverse van onze studenten

Meld je aan!

Voor wie?

De introductieperiode staat open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu.

Covid-19 Protocol

Tijdens de lessen zorgen we voor een veilige omgeving voor de deelnemers. We laten niet meer dan 10 deelnemers toe per les. We werken tijdens de lessen met een Covid-19 protocol.  Ben je op de avond van de lessen zelf ziek, of is een van je huisgenoten gediagnosticeerd met Corona, blijf dan thuis!

Kosten

De kosten voor de introductieles bedragen € 125,-. Als je besluit na afloop van de introductiedag te starten met een van de modules van het basisniveau, wordt  € 50,– in mindering gebracht op het lesgeld.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen.

Doe mee met de introductielessen en raak ook geïnspireerd!

Aanmelden voor de introductiedagen