Home > Kennismaken > Introductiedagen Shiatsu

Maak kennis met Iokai Shiatsu

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag? Wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding? Doe dan mee met een van de introductieworkshops! Als je wilt kun je direct aansluitend starten met de lessen van het basisniveau. Je kunt kiezen uit losse modules of het hele basisjaar (incl. certificaat).

Tijdens de introductieworkshop maak je kennis met docenten, medestudenten en de lesstof. Het zijn leuke en praktische lessen die we in een ontspannen sfeer geven. Tijdens de praktijklessen leer je een aantal basistechnieken zodat je na deze workshop al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Voor wie?

De introductieperiode staat open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu.

Wanneer?

De introductiedagen staan gepland op:

  • 14 september Amsterdam
  • 21 septemer in Delft
  • 22 september in Amersfoort

van 10 tot 17 uur

Kosten

De kosten voor de introductiedag bedragen € 85,-.  Als je al bent ingeschreven voor een module van het basisjaar of het gehele basisjaar, dan zijn deze kosten al inbegrepen in het lesgeld.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen. Na afloop van de modules van het basisniveau ontvang je een certificaat en ben je in staat om een ontspannende behandeling te geven. Vervolgens kun je eventueel verder studeren om het erkende diploma als Iokai Shiatsutherapeut te behalen.

Doe mee met de introductieworkshop en raak ook geïnspireerd!