Home > Kennismaken > Introductiedagen

Studio Amsterdam

april 2021

Aanmelden

Studio Amersfoort

april 2021

Aanmelden

Studio Delft

april 2021

Aanmelden

Maak kennis met Iokai Shiatsu en start in April met het basisjaar

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag of webinar, wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding, doe dan mee met een van de introductiedagen.  Als je wilt kun je direct aansluitend starten in het basisjaar.

In verband met de lockdown zullen de data voor de introductiedagen nog nader bekend worden gemaakt. Wij passen het rooster aan zodra bekend is wanneer we weer in de praktijk les mogen geven. De data voor de introductiedagen worden dan hier bekend gemaakt.

Tijdens de introductiedagen maak je kennis met docenten, medestudenten en de lesstof. Het zijn leuke en praktische lessen die we in een ontspannen sfeer geven. Tijdens de laatste praktijkles leer je een aantal basistechnieken zodat je na deze les al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Wil je weten waarom zoveel studenten je zijn voorgegaan? Lees dan de uitgebreide interviews met diverse van onze studenten

Meld je aan!

Voor wie?

De introductieperiode staat open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu.

Covid-19 Protocol

Tijdens de lessen zorgen we voor een veilige omgeving voor de deelnemers. We laten niet meer dan 10 deelnemers toe per les. We werken tijdens de lessen met een Covid-19 protocol.  Ben je op de avond van de lessen zelf ziek, of is een van je huisgenoten gediagnosticeerd met Corona, blijf dan thuis!

Kosten

De kosten voor de introductielessen bedragen € 125,-. Als je besluit in januari te starten met  het eerste jaar van de beroepsopleiding, wordt  € 125,– in mindering gebracht op het lesgeld.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen.

Doe mee met de introductielessen en raak ook geïnspireerd!

Aanmelden voor de introductiedagen