Home > Iokai Shiatsu > Internationaal
De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu in Nederland is één van de Iokai Shiatsu opleidingen in Europa. In België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Italië en Oostenrijk zijn eveneens vergelijkbare opleidingen. De kwaliteit en uniformiteit van de lessen wordt bewaakt door de European Iokai Shiatsu Association (EISA).

 

De EISA definieert de kwaliteitsnormen en verzorgt de opleiding en nascholing van de docenten. Het succesvol afronden van de vierjarige Beroepsopleiding  Iokai Shiatsu geeft tevens recht op het Internationale Certificaat van de EISA.

Jaarlijks worden er in Nederland en andere landen bijeenkomsten en trainingen voor afgestudeerde Iokai Shiatsutherapeuten georganiseerd. De kenmerkende Iokai Shiatsu sfeer zorgt er voor dat deze bijeenkomsten behalve leerzaam en inspirerend ook een geweldig leuke ervaring zijn.

Voor Iokai Shiatsu studenten is er elk jaar een studieweek in Frankrijk. In een mooie sfeervolle omgeving volgen studenten van verschillende landen samen les in de basistechnieken van de Iokai Shiatsu.

Iokai Shiatsu opleidingen in Europa:

Frankrijk Parijs   Iokai Shiatsu France
Alpes du Sud
Bayonne
Bourges
Bretagne
Lyon/Grenoble
Marseille
Metz
Perpignan/Toulouse
Toulon
Duitsland Ulm Iokai Meridian Shiatsu Deutschland
Herrenberg
Bonn
Oostenrijk Salzburg Iokai Meridian Shiatsu Schule
Zwitserland Geneve Iokai Shiatsu Suisse
Lausanne
Lion
Belgie Brussel Iokai Shiatsu Belgique
Luxemburg Luxemburg Iokai Shiatsu Luxembourg
Italie Barsa Iokai Shiatsu Italia