Home > Nascholingen

De Iokai gedachte

In de Iokai gedachte trachten wij de mens achter zijn klachten te begrijpen. Dat begrip is het begrip van het leven zelf. Een shiatsustudie stopt derhalve niet bij het afstuderen, maar gaat daarna verder. Wij leren van onze cliënten en leren van onszelf. Dat doen wij vanuit de praktijk als een ambacht dat wij steeds verder verfijnen.

Masterclasses

Via gerichte masterclasses zorgen we ervoor dat je je ook na je shiatsustudie verder blijft ontwikkelen. Dat doen we door een gevarieerd programma aan nascholingen voor zowel de ervaren shiatsutherapeuten als voor de net afgestudeerde shiatsutherapeuten aan te bieden. Voor iedereen op zijn eigen niveau en op elk interessegebied. Het programma wordt elk kwartaal bijgewerkt in overleg met de Iokai Alumniwerkgroep.

Voor wie?

Deze masterclasses zijn bedoeld voor en staan open voor afgestudeerde shiatsutherapeuten die zich willen laten inspireren en hun praktische kennis willen verbreden. Regelmatig kunnen ook studenten van de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu vanaf het derde studiejaar deelnemen. Een enkele maal organiseren wij ook nascholingen die interessant zijn voor acupuncturisten.

Accreditatie

Deze masterclasses zijn geaccrediteerd door de SVN en LVNT en kunnen als nascholing worden ingediend bij deze beroepsverenigingen.

De komende nascholingen:

Klik op de link voor meer informatie.