Home > Nascholingen > Clienten seminar met Sasaki Sensei te Amersfoort

Clienten seminar met Sasaki Sensei

Weet je nog hoe uniek het was om vier dagen lang Shiatsules te hebben? Van 21 tot en met 24 november 2024 kun je deelnemen aan een patienten seminar met Sasaki sensei in de Kapel te Amersfoort. Je hebt dan tegelijk les met de huidige 4e jaars studenten.  

Data Tijd Nascholing Kosten Iokai Alumni lid Kosten overige deelnemers NAP

21 november tm 24 november

10.00u tot 18.00u                24 nov. tot 17u

Clienten Seminar € 400,- Uitsluitend open voor Iokai Alumni 28

Aanmelden

Clienten seminar Iokai Shiatsu

Door Sasaki Sensei

Tijdens dit seminar ga je samen met studenten van het vierde jaar je verder bekwamen in de Iokai Shiatsu diagnose en behandeling. In dit seminar gaan proberen we het onzichtbare te zien en te begrijpen door middel van het zichtbare en het fysieke. Sasaki Sensei behandelt in dit seminar de diepere basis van de diagnose in Iokai Shiatsu. Zijn lessen in diagnose zijn uniek en gaan niet alleen over het stellen van diagnoses voor cliënten, maar gaan ook over het leven zelf en hoe wij als therapeut daarmee omgaan.  Naast het behandelen van hara diagnose en andere diagnose technieken bestaat het seminar uit het behandelen van clienten onder supervisie. Je behandelt samen met een van de andere aanwezigen een client onder supervisie van Sasaki Sensei. Na afloop worden de behandelingen centraal besproken en krijg je feedback. Je kunt eveneens een van je eigen cliënten uitnodigen om hieraan deel te nemen. Tijdens het seminar wordt deze client dan door de andere aanwezige studenten/therapeuten behandeld. Omdat de ruimte beperkt is, behandelen twee therapeuten samen één client.

Deel van het seminar is tevens het behandelen van een van de oude teksten uit de Suwen of Lingshu. De behandeling van de  tekst wordt vertaald en wordt daarna tevens in een aparte webinar nog een keer besproken en uitgelegd. Aan dit webinar kun je zonder kosten deelnemen. De tekst zijnen de laatste jaren gericht op een praktische toepasbaarheid. Het zal je begrip van de oosterse geneeskunde verdiepen en je helpen in je behandelingen. 

Voor wie

Dit vierdaagse seminar is uitsluitend open voor Iokai Alumni.

Data en tijden

  • donderdag 21 november t/m zondag 24 november van 10u tot 18u. Op zondag 24 november stoppen we om 17u.

Locatie

Dit is een niet residentieel seminar. De lessen worden gegeven in onze studio ‘De Kapel’, Weverssingel 36 te Amersfoort.

Maximum aantal deelnemers.

Je neemt deel aan dit seminar samen met de vierde jaars studenten. Er is ruimte voor slechts 6 afgestudeerde Iokai Shiatsutherapeuten om aan dit seminar deel te nemen. Dus wees er snel bij!

Kosten

De kosten voor dit seminar bedragen € 400,- voor vier dagen les.

 

Aanmelden