Home > Shiatsu opleiding > Kosten Shiatsu opleiding

Kosten Beroepsopleiding Iokai Shiatsu

Je hebt verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan onze shiatsu opleiding. Je kunt je inschrijven voor één jaar (het basisjaar) of als je nog niet weet of je wel een heel jaar les wilt volgen voor één module van het basisjaar. Pas daarna beslis je of het doorgaat met het volgende jaar of de volgende module.

Hieronder vind je de kosten overzichtelijk op een rijtje.

Basisjaar

Als je een heel jaar les wilt volgen, schrijf je je in voor de lessen van het basisjaar. Je volgt dan een heel jaar les en ontvangt aan het einde van je studiejaar het basiscertificaat van onze opleiding.  Na afloop van je basisjaar beslis je of je verder gaat met je shiatustudie.

NiveauKosten
Basisjaar€ 2.600
Medische Basiskennis (2 blokken)€ 380
Eenmalig inschrijfgeld voor de opleiding€ 100

Inbegrepen in het lesgeld is het in eigen beheer uitgebrachte lesmateriaal. We maken gebruik van een Elektronische Leeromgeving waar Readers, video’s en opgenomen webinars beschikbaar zijn.

Niet inbegrepen in het studiegeld van het basisjaar

Extra kosten betaling in 8 maandelijkse termijnen via machtiging€ 100
Kosten residentieel seminar basisniveau (3 dagen)€ 375
Verplichte literatuur shiatsu (schatting)€ 60
Verplichte literatuur Medische Basiskennis (schatting)€ 120

Basisjaar per module

Wil je jezelf nog niet vastleggen voor een heel studiejaar, dan kun je ook besluiten om in eerste instantie maar één module van het basisjaar te volgen. Je kunt op drie momenten instromen in het basisjaar. Bij de zijligmodule, bij de buikligmodule en bij de rugligmodule. Na het volgen van deze module, beslis je of je een volgende module wilt volgen, of het gehele basisjaar.

Zijligkata module€ 845
Buikligkata module€ 845
Rugligkata module excl. 3 daags residentieel seminar€ 985
Zitkata module€ 685
Inschrijfgeld per module€ 35