Home > Shiatsu Stoelmassage opleiding
20200304_104100_2xH_uitsnede

Wil je jouw shiatsu kwaliteiten inzetten bij bedrijven?

Volg dan onze module ‘Shiatsu Stoelmasseur’

Kosten module Shiatsu Stoelmasseur

€ 465,00

Studielast Shiatsu stoelmasseur

5 EC’s

Data serie 3:

10 september, 11 september, 29 oktober

Overkoepelende module

praktische leergang

Certificaat

Shiatsu Stoelmasseur

Inhoud

Tijdens de Basistraining Shiatsu Stoelmassage leer je vanuit een eenvoudige kata vrije speelse variaties toe te passen en in te spelen op de conditie van de ontvanger. Je leert dus niet een standaard vorm van stoelmassage maar ontwikkelt je eigen professie. Hierbij is het meest belangrijke aspect de vrijheid, creativiteit en flexibiliteit om de Shiatsu Stoelmassage aan te passen aan de ontvanger. Als onderdeel van deze basiskata leer je tevens enkele mobilisaties en/of strekkingen, die je als uitbreiding op die basis en naar eigen inzicht kunt toepassen.

‘Hoe je te presenteren’ bij de bedrijven waar je de Shiatsu Stoelmassage zult geven, is  onderdeel van deze training.  Ook gaan we in op wanneer niet te behandelen, de zogenaamde contra indicaties, als wel de mogelijke complicaties die op zouden kunnen treden tijdens of na een Shiatsu Stoelmassage, zodat je hier adequaat op kunt reageren.

De Basistraining bestaat uit twee lesdagen, waarin zowel praktijk als theorie onderwezen worden. Vervolgens ga je zelf aan de slag in de praktijk en geef je vijftig stoelmassages aan verschillende ontvangers. De eerste vijfentwintig stoelmassages dien je gegeven te hebben voor aanvang van de terugkomdag. De overige vijfentwintig dien je binnen 6 weken na afloop van de terugkomdag te hebben afgerond. De training wordt afgesloten met een terugkomdag, waarop een praktijktoets plaatsvindt. Via onze online leeromgeving maak je een theorie toets. Na het afronden van deze training ben je in staat om een gedegen Shiatsu Stoelmassage te geven, aan particulieren en bij bedrijven.

Voor wie?

Deze module staat open voor shiatsutherapeuten en studenten die het tweede jaar aan een van de erkende shiatsuopleidingen hebben afgerond.

Data en tijden

Serie 3:

  • vrijdag 10 september van 13.00u tot 21.00u*
  • zaterdag 11 september van 09.30u tot 17.00u
  • vrijdag 29 oktober van 13.00u tot 17.00u

* tijdens de eerste lesdag op vrijdag wordt voorzien in een lichte maaltijd.

Locatie

De Kapel, Weverssingel 36, Amersfoort

Kosten

De kosten voor deze module, inclusief reader en lichte maaltijd op de eerste lesdag bedragen € 465,00

Direct aanmelden

Meer weten?

We beantwoorden graag je vragen. Neem contact met ons op!