Home > De praktijk > Werken als Iokai Shiatsutherapeut
Werken als Iokai Shiatsutherapeut is een dankbaar en inspirerend beroep. Het is een ambacht waarin je jezelf doorlopend kunt ontwikkelen en nooit uitgeleerd raakt. Gedurende de vier jaar van je opleiding heb je een gedegen basis gekregen om als Iokai Shiatsutherapeut je vak uit te oefenen. Je hebt de nodige ervaring opgedaan en weet je wat er voor nodig is om een eigen praktijk op te zetten.

 

Shiatsu Amsterdam082

 

De aandacht voor de oosterse geneeskunde en shiatsu in het bijzonder neemt in onze maatschappij nog steeds toe. De benadering waarbij niet naar de symptomen, maar naar de oorzaak van de ziekte en de mens als geheel wordt gekeken spreekt veel mensen aan. In de afgelopen tien jaar hebben we een grote verandering gezien in de acceptatie en bekendheid van Iokai Shiatsu.  Een verandering die ervoor zorgt dat vraag naar Iokai Shiatsuherapeuten sterk is toegenomen.

Iokai Shiatsutherapeuten werken vaak zelfstandig in hun eigen praktijk of combineren dit met andere werkzaamheden in bijvoorbeeld een groepspraktijk, gezondheidscentrum of werken als shiatsu stoelmasseur. Wil je meer weten over het werk van een Iokai Shiatsutherapeut, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen!