Home > Iokai Shiatsu > Accreditatie
De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu is met ingang van juni 2017 geaccrediteerd op HBO Bachelor niveau door de SNRO. Dit betekent dat de opleiding voldoet aan vergelijkbare kwalteitseisen als een reguliere HBO opleiding.

 

De accreditatie is een erkenning van het kwaliteitsniveau van de opleiding. Daarnaast kunnen afgestudeerde studenten zich inschrijven in het register van de SNRO en worden zij na het behalen van hun diploma, vergoed door de zorgverzekeraars.  Tevens geeft een accreditatie van de SNRO recht op BTW vrijstelling voor afgestudeerde therapeuten die aangesloten zijn bij een erkende beroepsvereniging.

FB-bericht-SNRO-2 (002)

De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu is aangesloten bij de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen (FONG). De leden van FONG zijn geaccrediteerd door de SNRO als onafhankelijk accreditatie instituut. De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu is een van de opleidingen in het A1 register. Het register met opleidingen op HBO Bachelor niveau.

De Medische Basiskennis die wordt gegeven binnen de opleiding  is eveneens geaccrediteerd door de SNRO als HBO conforme opleiding.