Home > Kennismaken > Stel een vraag
Wil je nog meer informatie over de inhoud van de opleiding, wil je gewoon eens van gedachten wisselen met iemand die de opleiding volgt of wil je weten hoe het is om als therapeut aan het werk te zijn? Stel gerust jouw vraag!

Monique Keuper
Ik ben afgestudeerd aan de opleiding in 2013 en heb een shiatsupraktijk in Amsterdam. Als je iets wilt weten over de studie of het werken als Iokai Shiatsutherapeut, stel dan gerust een vraag aan mij.

Stel Monique een vraag

Ans Harmsen
Ik ben docent aan de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. Ik woon in Amersfoort en heb daar tevens een shiatsupraktijk. Ik geef les in het derde jaar van de opleiding. Als je iets wilt weten over de inhoud van de shiatsulessen en de manier waarop we lesgeven, stel dan gerust een vraag aan mij.

Stel Ans een vraag

Norbert grote Beverborg
Ik ben algemeen directeur van de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu en geef tevens les in het vierde jaar van de opleiding. Ik woon in Delft en heb daar ook een shiatsupraktijk.  Als je meer wilt weten over de aard en inhoud van de opleiding en het programma,  stel dan gerust een vraag aan mij.

Stel Norbert een vraag

Persoonlijk gesprek

Zie je geen kans om naar een van onze open dagen te komen en wil je liever een persoonlijk gesprek, dan maken we met plezier tijd voor je.  Als je zo vriendelijk wilt zijn via de onderstaande link je persoonlijke gegevens in te vullen, dan nemen we snel contact met je op.

Aanmelden voor een persoonlijk gesprek