Home > Shiatsu Opleiding

Iokai Shiatsu Opleiding

De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een beroepsopleiding op tot Iokai Shiatsu therapeut.  Dat doen we modulair. Drie keer per jaar kun je starten met de opleiding. Je begint dan met een van de modules van het basisjaar. Al na 1 module heb je geleerd om een diep ontspannen behandeling te geven aan mensen in je omgeving.
Als je de opleiding leuk vindt en je wilt verder shiatsu leren en studeren ga je door met de andere modules van het basisjaar. Aan het einde van het basisjaar krijg je een certificaat waarmee je aantoont dat je ontspannen shiatsu massages kunt geven volgens de principes van Ioka Shiatsu.  Na afloop van het basisjaar beslis je of je verder shiatsu wilt leren als therapie.

 

Shiatsu635-2

 

De beroepsopleiding Iokai Shiatsu is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een leeromgeving die ruimte biedt voor ieder individu om zich vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden te ontwikkelen tot een volwaardig Iokai Shiatsutherapeut.

De beroepsopleiding is een deeltijdopleiding. Het lesprogramma is zo samengesteld dat de shiatsu opleiding goed te combineren is als je naast je studie een (fulltime) baan of andere verplichtingen hebt.

Kenmerkend voor de opleiding is de nadruk op de praktijk. Gedurende alle vier jaren van de opleiding is het veelvuldig zelf oefenen van de lesstof een basisvoorwaarde voor een succesvolle studie. Door veel oefenen zul je de vaardigheden ontwikkelen en de inzichten op doen om na je studie op hoog niveau het beroep van Iokai Shiatsutherapeut uit te kunnen oefenen.

Naar inschrijfpagina