Home > KennismakenIntroductiedagen Shiatsu > Introductielessen Iokai Shiatsu

Introductielessen Iokai Shiatsu

Maak kennis met Iokai Shiatsu en ervaar hoe het is om les te volgen aan onze opleiding!

In een serie van 3 lessen, verspreid over drie avonden leer je een aantal basistechnieken en de principes van Iokai Shiatsu zodat je daarna zelf een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Het is een leuke en praktische cursus die we in een ontspannen sfeer geven. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten.

Meld je aan!

Tijd en locatie

De introductielessen worden gegeven op de locatie te  Delft op de volgende dagen en tijden:

Delft

  • dinsdag, 24 november van 19.00u tot 22.00u
  • dinsdag, 1 december van 19.00u tot 22.00u
  • dinsdag 8 december van 19.00u tot 22.00u

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

De kosten voor de introductielessen bedragen € 125,-. Als je besluit in januari te starten met  het eerste jaar van de beroepsopleiding, wordt  € 50,- in mindering gebracht op het lesgeld.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen.

Doe mee met de introductielessen en raak ook geïnspireerd!

Direct aanmelden

Voor wie?

De introductielessen staan open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu. Heb je al eerder een introductieworkshop gevolgd, dan zijn deze lessen een goede manier om de lesstof op te frissen en te verdiepen.

Covid-19 Protocol

Tijdens de lessen zorgen we voor een veilige omgeving voor de deelnemers. We laten niet meer dan 10 deelnemers toe per les. We werken tijdens de lessen met een Covid-19 protocol.  Ben je op de avond van de lessen zelf ziek, of is een van je huisgenoten gediagnosticeerd met Corona, blijf dan thuis!