Home > KennismakenIntroductieworkshops > Introductielessen Iokai Shiatsu

Serie van 6 introductielessen Iokai Shiatsu

Maak kennis met Iokai Shiatsu en ervaar hoe het is om les te volgen aan onze opleiding!

In een serie van 6 avondlessen leer je een aantal basistechnieken en de principes van Iokai Shiatsu zodat je daarna zelf een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Het is een leuke en praktische cursus die we in een ontspannen sfeer geven. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten.

Meld je aan!

iokai-open-dag-juni

Voor wie?

De introductielessen staan open voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met Iokai Shiatsu. Heb je al eerder een introductieworkshop gevolgd, dan zijn deze lessen een goede manier om de lesstof op te frissen en te verdiepen.

Tijd en locatie

De introductielessen worden gegeven op de locaties te Delft en Amsterdam op de volgende dagen en tijden:

 Delft

  • 29 november, 6 , 13 en 20 december, 9 en 17 januari 2019.

Amsterdam

  • Voorjaar 2019. de exacte data worden in december 2018 bekend gemaakt.

De kosten voor de introductielessen bedragen € 210,-. Als je besluit om in het volgende studiejaar de beroepsopleiding te gaan volgen, worden deze kosten afgetrokken van het lesgeld.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen. Na het volgen van de introductielessen is het mogelijk om in te stromen in het huidige basisjaar. Wil je meer weten over het traject om in te stormen, neem dan contact met ons op.

Doe mee met de introductielesen en raak ook geïnspireerd!

Direct aanmelden