Home > Kennismaken > Shiatsu massage opleiding Rotterdam/Den Haag

Oosterse geneeskunde met je handen!

Volg je hart en kies voor een beroep waarin je uitdrukking geeft aan wie je bent.

Erkende beroepsopleiding Iokai Shiatsu

Iokai Shiatsu is een vorm van oosterse geneeskunde die je uitvoert met je handen. Je geeft druk op delen van het lichaam om de Ki (levensenergie) weer vrij te laten circuleren.

In de opleiding leer je de praktische shiatsu-vaardigheden op een hoog niveau, zodat je een shiatsumassage kunt geven met een diepgaande werking. Tevens ontwikkelen je kennis en begrip van de traditionele oosterse denk- en geneeswijze over gezondheid en ziekte. Je leert die toe te passen in je massagebehandelingen.

LP-opendagen-comp2

Locatie Rotterdam/Den Haag

De lessen worden gegeven in onze studio in Delft op slechts 10 minuten met de trein vanaf Rotterdam CS en 6 minuten van Den Haag HS.

Ervaringen van studenten

Wil je weten waarom zoveel studenten je zijn voorgegaan? Lees dan de uitgebreide interviews met diverse van onze studenten

Maak kennis met de opleiding

Als je meer wilt weten hoe het is om les te volgen aan onze opleiding, volg dan een inspirerende proefles in onze studio in Delft. Of doe mee met een van de introductieworkshops! Tijdens de introductieworkshop of proefles, leer je een aantal basistechnieken en principes van Iokai Shiatsu . Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Voor wie?

De opleiding staat open voor iedereen die een nieuw inspirerend vak wil leren. Een vak dat blijft boeien en je een andere kijk zal geven op ziekte en gezondheid.

Aanmelden voor open dag