Home > Nascholingen > Diagnose seminar met Sasaki Sensei te Amersfoort

Diagnose seminar met Sasaki Sensei

Weet je nog hoe uniek het was om vier dagen lang Shiatsules te hebben? Van 14 -17 maart kun je deelnemen aan een diagnose seminar met Sasaki sensei in de Kapel te Amersfoort. Je hebt dan tegelijk les met de huidige 3e en 4e jaars studenten.  

Eventueel kun je een dag extra blijven (op 18 maart) om je samen met de vierde jaars te verdiepen in een tekst uit de Suwen of Lingshu.

Data Tijd Nascholing Kosten Iokai Alumni lid Kosten overige deelnemers NAP
14 maart

15 maart

16 maart

17 maart

10.00u

 

 

18.00u

Diagnose Seminar € 400,- Uitsluitend open voor Iokai Alumni 24

Aanmelden

Diagnose in Iokai Shiatsu

Door Sasaki Sensei

In dit seminar ga je samen studenten van het derde en vierde jaar terug naar de basis van de oosterse diagnose. We proberen het onzichtbare te zien en te begrijpen door middel van het zichtbare en het fysieke. Sasaki Sensei behandelt in dit seminar de diepere basis van de diagnose in Iokai Shiatsu. Zijn lessen in diagnose zijn uniek en gaan niet alleen over het stellen van diagnoses voor cliënten, maar gaan ook over het leven zelf en hoe wij als therapeut daarmee omgaan.  

Voor wie

Dit vierdaagse seminar is uitsluitend open voor Iokai Alumni.

Data en tijden

  • donderdag 14 maart t/m 17 maart van 10u tot 18u

Extra lesdag: tekst uit de Suwen of Lingshu

Op maandag 18 maart kun je aansluitend deel nemen aan een lesdag voor de vierde jaars. Tijdens deze lesdag gaat Sensei met de vierde jaars een van de teksten van de Su Wen of Lingshu behandelen. De laatste jaren behandelt sensei praktijk gerelateerde teksten die door Johanna Gunther worden vertaald naar begrijpelijk Engels en Nederlands. Deelnemers aan deze dag kunnen 2 weken later ook deelnemen aan een webinar waarin deze lesstof nogmaals wordt besproken. Je kunt je hiervoor separaat aanmelden. 

Locatie

Dit is een niet residentieel seminar. De lessen worden gegeven in onze studio ‘De Kapel’, Weverssingel 36 te Amersfoort.

Maximum aantal deelnemers.

Je neemt deel aan dit seminar samen met de derde en vierde jaars studenten. Er is ruimte voor slechts 6 afgestudeerde Iokai Shiatsutherapeuten om aan dit seminar deel te nemen. Dus wees er snel bij!

Kosten

De kosten voor dit seminar bedragen € 400,- voor de vier dagen les.

Aanmelden