Home > Open dag Delft 2

Open avond Iokai Shiatsu Opleiding

Erkende HBO-conforme Shiatsu opleiding

De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een opleiding op HBO niveau tot Iokai Shiatsu therapeut. Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een leeromgeving die ruimte biedt voor ieder individu om zich vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden te ontwikkelen tot een volwaardig Iokai Shiatsutherapeut.

Collegegeld Shiatsustudie

€ 2350,00

Collegegeld medische basiskennis (jaar 1)

€ 330,00

Studielast Shiatsustudie (jaar 1)

40 EC’s

Studielast Medische Basiskennis (jaar 1)

6 EC

Studielast gehele opleiding

240 EC

Diploma

HBO Conform

Erkenning

SNRO

Open dag op 19 november

Aanmelden open avond

Wat is Shiatsu?

Iokai Shiatsu is een manuele therapie die een goede aanvulling biedt op de reguliere geneeswijzen. Met de handen en vingers wordt op bepaalde plaatsen druk uitgeoefend.

Dit zorgt ervoor dat de levensenergie, de Ki, weer vrij door het lichaam kan stromen. Iokai Shiatsu bevordert het zelfgenezend vermogen en versterkt het evenwicht tussen lichaam en geest.

Over de open dag

Kom ook op de open dag en ontdek vrijblijvend of het beroep shiatsutherapeut iets voor jou is! Je maakt kennis met onze docenten, studenten en afgestudeerde Iokai Shiatsutherapeuten. Met veel enthousiasme zullen zij vertellen hoe het is om Shiatsu te studeren en om als Shiatsutherapeut te werken.

Covid-19 protocol

Op de open avond zorgen we voor een veilige omgeving voor onze bezoekers. We laten niet meer dan 8 deelnemers toe per open avond. Na het aanmelden ontvang je van ons het protocol met de maatregelen die we nemen. Ben je op de avond zelf ziek, of is een van je huisgenoten gediagnosticeerd met Corona, blijf dan thuis! Je kunt dan deelnemen aan een van onze online open avonden.

Programma

  • 19.00u – 19.30u   Voorstelrondje en uitleg over Iokai Shiatsu
  • 19.30u – 19.40u   Gemeenschappelijke Do-In oefeningen
  • 19.40u – 20.00u   Demonstratie door studenten en docenten
  • 20.00u – 20.30u   Vragen en uitleg naar aanleiding van de demonstratie
  • 20.30u – 21.00u   Inhoud van de vier jaren van de opleiding
  • 21.00u – 21.15u   Werken als shiatsutherapeut

 

De opleiding

De beroepsopleiding is een deeltijdopleiding. Het lesprogramma is zo samengesteld dat de shiatsuopleiding goed te combineren is als je naast je studie een baan of andere verplichtingen hebt. Kenmerkend voor de opleiding is de nadruk op de praktijk waarbij je onder begeleiding de lesstof op je medestudenten oefent. Je geeft shiatsu en ontvangt shiatsu.

De opleiding start in Delft op dinsdagavond 4 januari.  In Amsterdam en Amersfoort start de opleiding op 26 en 27 oktober.

De lessen worden ondersteund door video’s en ander materiaal dat via onze online leeromgeving beschikbaar wordt gesteld. De theorie over de oosterse geneeskunde wordt online gegeven via webinars die je in alle rust kunt herhalen in je eigen tijd.

HBO Conform diploma

Binnen 4 Jaar Afstuderen

Studeer In Je Eigen Tempo

Erkend Shiatsu Therapeut

Introductielessen

Ben je enthousiast geraakt tijdens een open dag of webinar, wil je ervaren hoe het is om les te volgen aan onze opleiding, doe dan mee met de serie introductielessen in Delft.

Data: dinsdagavond 17 november, 24 november, 1 december en 8 december

Tijden: 19.00u – 22.00u

De introductielessen geven we in een leuke en ontspannen sfeer. Je leert een aantal basistechnieken en principes van Iokai Shiatsu zodat je na de workshop zelf al een korte behandeling kunt geven aan mensen in je omgeving. Er is veel persoonlijke aandacht van ervaren docenten die je helpen om de technieken onder de knie te krijgen.

Introductie Workshop shiatsu

Meer info over de Shiatsu opleiding?