Home > Proefles Beroepsopleiding Iokai Shiatsu

Volg je hart! Maak kennis met de beroepsopleiding Iokai Shiatsu en wordt shiatsutherapeut.

Shiatsu is een beroep dat je uitoefent met je handen. Het is gebaseerd op de eeuwenoude oosterse geneeskunde waarbij de mens als geheel centraal staat. De Beroepsopleiding Iokai Shiatsu verzorgt een vierjarige deeltijdopleiding tot shiatsutherapeut op HBO niveau. Een praktische opleiding waarbij je veel mensen gaat behandelen. Het lesprogramma is goed te combineren met een fulltime baan of andere verplichtingen. In de opleiding is er veel persoonlijke aandacht voor ieders eigen leerproces en persoonlijke groei.

Doe mee met een proefles

Doe mee met een proefles en ontdek of het beroep Shiatsutherapeut iets voor jou is! Je volgt een van de avondlessen in het basisjaar en maakt kennis met de opleiding en je toekomstige medestudenten. Een leuke en inspirerende manier om te ontdekken of je de beroepsopleiding wilt gaan volgen.

Voor wie?

De proefles is voor iedereen die interesse heeft om het beroep Shiatsutherapeut te leren.

Lesopbouw

Elke les beginnen we met een uur Do-In.  Daarna doet de docent een oefening voor hoe je shiatsu geeft op een deel van het lichaam en legt uit wat er tijdens oefening belangrijk is om op te letten. Deze oefening doe je vervolgens na op een van de medestudenten. Op zijn of haar beurt oefent je medestudent dit weer op jou. Tijdens de les wordt je geholpen en gecorrigeerd door de aanwezige docent of assistent.

Data en tijden

  • Amsterdam: maandag 26 februari en 4 maart van 19u tot 22u
  • Delft: dinsdag 27 februari en 5 maart van 19u tot 22u
  • Amersfoort: 27 februari en 5 maart van 19u tot 22u

Locatie

Amsterdam: Shiatsu Studio Agatha Dekenstraat 28, 1053 AP Amsterdam

Delft: Mina Krusemanstraat 42, 2614 JH Delft

Amersfoort: Deelname aan de lessen in Amsterdam. Het basisjaar in Amersfoort start in de eerste week van december.

Kosten

Voor deelname aan een proefles brengen we € 45,- in rekening.

Over de opleiding

Tijdens de Opleiding Iokai Shiatsu ligt de nadruk op het leren vanuit de praktijk. Je leert een praktische toepassing van de oosterse geneeskunde met je handen.

Neem deel aan een proefles en raak ook geïnspireerd!

Meld je direct aan